Catering

Café Rucola leverer mad til receptioner, små- og store selskaber, og nedenfor finder du menu forslag.
Site Generator

BRUNCH

Røræg, bacon og brunchpølser
Yoghurt m/hjemmelavet mysli
Ost og 2 slags pålæg
Hjemmelavet syltetøj
Frugt
Små croissant
Rugbrød og boller
Kaffe / the

Brunch kan udvides med:
Juice / Champagne
Laks / tunmousse
Pandekager / små wienerbrød
Krydrede kartofler m/aioli
Lun leverpostej m/svampe
Hønsesalat

FROKOST BUFFET

Lakserulle m/friskost og brøndkarse
Store rejer marineret i soya og ingefær
Små lune krabbetærter
Klassisk tunmousse

Wraps m/krydret kylling og sprød grønt
Pulled pork m/coleslaw
Oksefilet m/rosmarin og hvidløg
Hanebryster m/citron og timian
Klassisk hønsesalat

Klassisk broccolisalat
Spidskålssalat m/blomkål, forårsløg og pesto
Grøn salat m/croutoner og soltørret tomat
Quinoa salat m/bagt peber og mandler
Tomatsalat m/feta, oliven og basilikum

Rabarbertærte m/creme fraise
Chokolademousse
Gammeldags æblekage
Cheesecake
2 slags ost m/druer

AFTEN MENU

Forret
Cremet grønsags suppe
Laksetatar på sprødt rugbrød og dildcreme

Hovedret
Hanebryst med serano skinke og saltbagte kartofler.
Oksefilet med flødekartofler og bønnesalat.

Dessert
Lime cheesecake m/blåbær
Brownie